Yrityksille

RÄÄTÄLÖITY RATKAISU TEIDÄN YRITYKSEENNE

Hyvä työnantaja!
Onko yrityksessänne kenties työtehtäviä:
* joihin joutuu siirtämään henkilöstöä heidän omista tärkeistä tehtävistään
* jotka sujuisivat joustavammin apulaisen kanssa
* joita ei ehkä riitä joka päivälle tai vain muutamaksi tunniksi työpäivän aikana

Siinä tapauksessa tarjoamme teille työvoimaa, joka vapauttaa ammattilaisenne rutiinitehtävistä vaativampiin tehtäviin. Monet avustavat ja muita työntekijöitä palvelevat työt ovat vajaakuntoisille sopivia. Näitä tehtäviä on varmasti paljon teidänkin yrityksessänne.

Tuettu työllistyminen
Tuetulla työllistymisellä tarkoitetaan vajaakuntoisten henkilöiden työllistymistä tavallisille työpaikoille jatkuvan tuen avulla, tavallisessa työsuhteessa.

Työvalmentajan tukena
Työvalmentajan vastuulla on vajaakuntoisten henkilöiden työhön opastaminen työpaikalla sekä työyhteisöön sopeuttaminen. Tukitoimenpiteet ovat työnantajalle ilmaisia.

Työssäkäyntiavustaja
Työssäkäyntiavustaja on tuetun työllistymisen kentällä toimiva henkilö, jonka tehtäviin kuuluu 2-6 vajaakuntoisen henkilön työssäkäynnin tukeminen. Työssäkäyntiavustajan toimenkuvaan kuuluu myös vapaa-ajan, harrastustoiminnan sekä itsenäistymisen tukeminen.

Harjoitteluun ilman sitoumuksia
Työkokeilu eli harjoittelu ei vaadi sitoutumista. Tänä aikana opetellaan työtehtävät sekä työyhteisöön sopeutumista, ilman palkkaa

Työaika ja palkka sovitellaan
Vajaakuntoisten työaika voi olla joko osapäiväinen tai kokopäiväinen, 1-5 päivää viikossa. Työntekijän palkka määräytyy työpanoksen mukaan. Työvalmentaja neuvottelee palkasta työnantajan kanssa.

Lisätietoja:
Tuettu työllistyminen ry
Kauppatie 165, 62200 Kauhava
puh. (06) 434 2265
Toiminnanjohtaja Esa Jukantupa, puh. 040 551 3812